乾燒排骨
TM5 TM6

乾燒排骨

4.6 (7 ocen)

Składniki

  • 600 克 豬小排 (豬腩排),切塊(約3公分)
  • 30 克 紹興酒
  • 1 顆 蛋黃
  • 30 克 醬油
  • 20 克 細砂糖
  • 30 克 油 ,多備些刷油用
  • 1 大匙 太白粉
  • 30 克 地瓜粉
  • 200 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
  • 20 克 水
  • 150 克 酒釀醬 (酒釀乾燒醬)
  • 200 克 綜合甜椒 ,切塊(約3公分)
  • 20 克 蔥 ,切段(約3公分)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2661.9 kJ / 636.9 kcal
Białko
33 g
Węglowodany
48.8 g
Tłuszcz
33.5 g
Tłuszcz nasycony
175.9 g
Błonnik
2.5 g
Sód
482.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy