
Urządzenia i Akcesoria
滷錦豆腐
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
1 完整食譜
Składniki
-
八角2 粒
-
桂枝1 枝
-
甘草 (約3-5克)5 小片
-
油5 克
-
蒜頭15 克
-
蔥 ,切段(約4公分)15 克
-
薑 ,切片5 克
-
米酒30 克
-
水150 克
-
醬油150 克
-
冰糖粉30 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
五香粉¼ 茶匙
-
錦豆腐 ,切塊(每塊大小約5公分)200 克
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
381.9 kcal /
1596.4 kJ
Białko
13.3 g
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
61.9 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan