滷錦豆腐

滷錦豆腐

3.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
1 完整食譜

Składniki

  • 八角
    2 粒
  • 桂枝
    1 枝
  • 甘草 (約3-5克)
    5 小片
  • 5 克
  • 蒜頭
    15 克
  • ,切段(約4公分)
    15 克
  • ,切片
    5 克
  • 米酒
    30 克
  • 150 克
  • 醬油
    150 克
  • 冰糖粉
    30 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 錦豆腐 ,切塊(每塊大小約5公分)
    200 克

Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Kalorie 381.9 kcal / 1596.4 kJ
Białko 13.3 g
Tłuszcz 5.3 g
Węglowodany 61.9 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...