Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 garlic cloves, halved
-
20
g olive oil
lub 20 g oil -
200
g onions, cut in wedges
lub 200 g red onions, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 20 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Sautéed Onions and Garlic
20min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Browned Onions (200 g)
25 Min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 min
Caramelised Onions (200 g)
40 min
Sautéed Onions (300 g)
Brak ocen
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min