Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g olive oil
lub 20 g oil -
200
g onions, cut in wedges
lub 200 g red onions, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 18 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 Min
Browned onions (200 g)
20min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Browned eschalots (250-350 g)
25 Min
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Browned Shallots (350 g)
25 Min
Caramelised Onions (200 g)
40 min
Sautéed Onions (300 g)
Brak ocen
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min