Urządzenia i Akcesoria
Basic Chicken Stock
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions cut into wedges4 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.)3 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)3 oz
-
dried bay leaf1
-
chicken carcass broken in pieces1
-
water to cover (not higher than the max. fill mark)45 - 50 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
84.2 mg
Białko
12.2 g
Kalorie
1179 kJ /
281.8 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marinara Sauce
40 Min
Parmesan Rind Marinara
1 Std. 15 Min
Cooking White Rice
25 Min
Homemade Chicken Stock
50 Min
Steamed Baby Potatoes
30 Min
Grated Cheese (Medium-Hard)
5 Min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 Min
Sautéed Shallots (350 g)
25 Min
Sautéed Onions (300 g)
20 Min
Rosemary Mashed Root Vegetables
45 Min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 Min
Brown rice
50 Min