Urządzenia i Akcesoria
Basic Chicken Stock
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions cut into wedges4 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.)3 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)3 oz
-
dried bay leaf1
-
chicken carcass broken in pieces1
-
water to cover (not higher than the max. fill mark)45 - 50 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
84.2 mg
Białko
12.2 g
Kalorie
1179 kJ /
281.8 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled Onions
30 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Cooking White Rice
25 min
Black Garlic and Onion Jam
55 min
Steamed Whole Chicken
1 godz. 40 min
Homemade Chicken Stock
50 min
Walnut Fresh Cheese and Whey Soda Bread
12 godz. 15 min
Liquid beef stock
3 godz. 20 min
Steamed Leeks
25 min
Grated Cheese (Medium-Hard)
5 min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.