
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz yellow onions cut into wedges
- 3 oz carrots cut into pieces (2 in.)
- 3 oz celery cut into pieces (2 in.)
- 1 dried bay leaf
- 1 chicken carcass broken in pieces
- 45 - 50 oz water to cover (not higher than the max. fill mark)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 281.8 kcal / 1179 kJ
- Białko
- 12.2 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Błonnik
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.9 g
- Sód
- 84.2 mg