Sautéed Bacon with Chicken Strips

Sautéed Bacon with Chicken Strips

4.9 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
300 g

Składniki

  • vegetable oil
    10 g
    olive oil
  • bacon cubes
    50 g
  • chicken thighs, boneless and skinless cut in strips (1.5 cm x 3-4 cm), patted dry with paper towels
    250 g
    chicken breasts, skinless, cut in strips (1.5 cm x 3-4 cm), patted dry with paper towels

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 300 g

Sód 1050 mg
Białko 63 g
Kalorie 2729 kJ / 652 kcal
Tłuszcz 44 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...