Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
TM6

Peras al vino tinto Cocción lenta TM6

4.8 (12 ocen)

Składniki

  • 750 g de vino tinto
  • 100 g de oporto
    lub 100 g de agua
  • 250 g de agua
  • 350 g de azúcar
  • 2 ramas de canela
  • 2 anís estrellado
  • 2 piezas de ralladura de naranja (1 cm x 3-4 cm)
  • 4 pera (aprox. 180 g c/u), peladas

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
2645 kJ / 631 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
116 g
Tłuszcz
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
6 g
Sód
12 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy