Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de anacardos crudos
- 250 g de pimientos de Padrón
- 120 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de levadura nutricional (opcjonalnie)
- ½ cucharadita de cebolla en polvo
- 1 pellizco de sal
- 10 g de zumo de limón
- 25 g de agua
- 1 diente de ajo
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 9169 kJ / 2192 kcal
- Białko
- 49.2 g
- Węglowodany
- 192.9 g
- Tłuszcz
- 162.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 26.3 g
- Błonnik
- 70.3 g
- Sód
- 2543.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salteado de verduras con salsa de cacahuetes
30 min
Tapenade
10 min
Empanadillas veganas de setas y pimientos
1h 20 min
Carpaccio de remolacha con burrata (Pelar)
1h 25min
Verduras fermentadas en conserva
64 Std. 20 Min
Gomasio con alga nori
5 Min
Tartar de champiñones
20 min
Ñoquis de coliflor con salsa de kiwi
40 Min
Granola
45 min
Crema untable de aceitunas y almendras con ajo negro
5 Min
Cebollas Fuentes de Ebro rellenas de ternasco de Aragón
2 godz.
Pastel de bimi® (broccolini)
1 godz. 45 min