
Urządzenia i Akcesoria
Sopa de bacalhau e alho-francês
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 doses
Składniki
-
cebola cortada em pedaços150 g
-
azeite30 g
-
alho-francês cortado às rodelas500 g
-
água600 g
-
caldo de legumes caseiro1 c. chá de
-
bacalhau demolhado e desfiado400 g
-
feijão manteiga cozido e escorrido800 g
-
coentros picados1 c. sopa de
-
pão torrado6 - 8 fatias de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
246 kcal /
0 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30.Trinta.30
90 Przepisów
Portugalia
Portugalia