Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de aceitunas negras deshuesadas
- 1 diente de ajo
- 6 filetes de anchoa en aceite, escurridos
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- ½ cucharadita de sal
- pimienta negra molida, al gusto
- 150 g de queso de cabra, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 919 kJ / 219 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tacos de lechuga Hunan
35min
Dip de alcachofa y espinaca
30min
Baba ganoush
40min
Quiche de queso feta y jitomate deshidratado
1h 45min
Torta de elote con rajas
1 godz.
Dip de jitomates deshidratados
5 min
Risotto con parmesano
30min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20min
Tapenade rústico
10 min
Chutney de cebolla morada caramelizada TM6
24h
Dip de espinaca y alcachofa
20min
Mousse de cilantro
2 godz. 20 min