Pasta salteada con zanahorias y espinacas

Pasta salteada con zanahorias y espinacas

2.6 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porciones

Składniki

  • aceite de oliva
  • 50 g de jitomate deshidratado en rebanadas de 1 cm
  • 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
  • 20 g de aceite de oliva
  • 200 g de hojas de espinaca fresca
  • 2 pizcas de pimienta negra recién molida
  • 1 limón amarillo en trozos
  • 4 cditas de piñones, tostados

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 776.4 mg
Białko 22.3 g
Kalorie 465.7 kJ / 557.6 kcal
Tłuszcz 10.8 g
Błonnik 10.7 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 94.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...