Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de arroz para sushi
-
100
g de salchicha china o de cerdo, en rebanadas (1 cm)
lub 100 g de chorizo español, en cubos (1.5 cm) - 50 g de chícharos frescos o congelados
- 70 - 100 g de tocino ahumado en cubos (1 cm)
- 10 g de salsa de soya baja en sodio
- 5 g de salsa de soya obscura
- 360 g de agua y un poco más
- 1 cdita de azúcar
- ¼ cdita de sal
-
¼
cdita de pimienta blanca molida
lub ¼ cdita de pimienta negra molida - cebolla cambray, la parte del tallo en rodajas para decorar
- Wartości odżywcze
- na 3 porciones
- Kalorie
- 6163.4 kJ / 1473.1 kcal
- Białko
- 42.5 g
- Węglowodany
- 215.4 g
- Tłuszcz
- 53.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.8 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 2389.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bisteces a la mexicana
30 min
Entomatadas de pollo
40 min
Sopa de albóndigas
50 Min
Coditos con queso
35 min
Arroz con res y brócoli TM6
50 Min
Pollo al limón y parmesano con cintas de calabacita
30 min
Pollo a la Cubana
40 min
Mini Sloppy Joe´s de res.
Nessuna valutazione
Espagueti rojo
20 Min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50 Min
Sopa de coliflor y pollo
40 min
Pollo con pimientos rojos, cebolla y arroz basmati
1h