Arroz Hong Kong con salchicha TM6

Arroz Hong Kong con salchicha TM6

3.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
3 porciones

Składniki

  • 250 g de arroz para sushi
  • 100 g de salchicha china o de cerdo, en rebanadas (1 cm)
    100 g de chorizo, o de cerdo, en rebanadas (1 cm)
  • 70 - 100 g de tocino ahumado en cubos (1 cm)
  • 50 g de chícharo frescos o congelados
  • 10 g de salsa de soya baja en sodio
  • 5 g de salsa de soya obscura
  • 1 cdita de azúcar
  • ¼ cdita de sal
  • ¼ cdita de pimienta blanca molida
    ¼ cdita de pimienta negra molida
  • 360 g de agua y un poco más
  • cebolla cambray la parte del tallo en rodajas para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 3 porciones

Sód 2389.2 mg
Białko 42.5 g
Kalorie 6163.4 kJ / 1473.1 kcal
Tłuszcz 53.4 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 21.8 g
Węglowodany 215.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...