Urządzenia i Akcesoria
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portion
Składniki
-
fresh peaches peeled, cut in pieces7 oz
White Pepper Citronette
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
lemon juice, freshly squeezed1 oz
-
salt1 - 2 pinches
-
ground white pepper1 pinch
Shrimp
-
large raw shrimp, peeled and deveined12 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt1 - 2 pinch
-
water to fully submerge bag (not higher than the max fill level)
-
lemon juice, freshly squeezed1 oz
-
salad greens to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
323 mg
Białko
17 g
Kalorie
1036 kJ /
247 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 godz. 45 min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 godz. 20 min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
45 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55 godz.