Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
TM6

Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)

5.0 (3 oceny)

Składniki

Cashew Cream

  • 10 ½ oz cashews
  • ¼ tsp salt
  • water, to soak
  • 5 ½ oz extra virgin coconut oil (refined coconut oil)
  • 2 ½ oz oat milk
  • 2 probiotic acidophilus capsules, powder only, casings removed

Tarragon Infused Oil

  • 2 - 3 sprigs fresh tarragon
  • 4 oz extra virgin olive oil

Radish and Citrus Salad

  • 10 oz radishes, mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes
  • salt, to taste
  • fresh ground black pepper, to taste and garnish
  • 2 - 3 blood oranges, cut into segments
  • fresh tarragon leaves, to garnish
  • 2 - 3 oz baby watercress, to garnish
  • extra virgin olive oil, to drizzle

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2218.2 kJ / 530.2 kcal
Białko
7.8 g
Węglowodany
18.3 g
Tłuszcz
50 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Błonnik
2.9 g
Sód
99.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy