Wersje kompatybilne
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cashew Cream
- 10 ½ oz cashews
- ¼ tsp salt
- water, to soak
- 5 ½ oz extra virgin coconut oil (refined coconut oil)
- 2 ½ oz oat milk
- 2 probiotic acidophilus capsules, powder only, casings removed
Tarragon Infused Oil
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon
- 4 oz extra virgin olive oil
Radish and Citrus Salad
- 10 oz radishes, mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste and garnish
- 2 - 3 blood oranges, cut into segments
- fresh tarragon leaves, to garnish
- 2 - 3 oz baby watercress, to garnish
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2218.2 kJ / 530.2 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Tłuszcz nasycony
- 22 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 99.8 mg
Alternatywne przepisy
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Thai Peanut Crunch Salad
30min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
Matcha Nice Cream
35min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 Std.
Tropical Fruity Aloe Smoothie
5 Min
Lentil Loaf
1 Std. 10 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 Min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Mediterranean Farro Salad
1h 35 min