Wersje kompatybilne
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cashew Cream
- 10 ½ oz cashews
- ¼ tsp salt
- water, to soak
- 5 ½ oz extra virgin coconut oil (refined coconut oil)
- 2 ½ oz oat milk
- 2 probiotic acidophilus capsules, powder only, casings removed
Tarragon Infused Oil
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon
- 4 oz extra virgin olive oil
Radish and Citrus Salad
- 10 oz radishes, mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste and garnish
- 2 - 3 blood oranges, cut into segments
- fresh tarragon leaves, to garnish
- 2 - 3 oz baby watercress, to garnish
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2218.2 kJ / 530.2 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Tłuszcz nasycony
- 22 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 99.8 mg
Alternatywne przepisy
Hummus
10 min
Basic Millet
45 min
Super Green Juice (Metric)
10 min
White Bean and Pumpkin Soup
35min
Falafel
1h 25min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Lentil and spinach soup
50 min
Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls
1h 10 min
Italian "Baked" Beans
1h 15 min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Chickpea Ratatouille
1h
Avocado and Hemp Pesto
10 min