Urządzenia i Akcesoria
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 15 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Cashew Cream
-
cashews10 ½ oz
-
salt¼ tsp
-
water to soak
-
extra virgin coconut oil (refined coconut oil)5 ½ oz
-
oat milk2 ½ oz
-
probiotic acidophilus capsules powder only, casings removed2
Tarragon Infused Oil
-
fresh tarragon2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil4 oz
Radish and Citrus Salad
-
radishes mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes10 oz
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste, plus extra to garnish
-
blood oranges cut into segments2 - 3
-
fresh tarragon leaves to garnish
-
baby watercress to garnish2 - 3 oz
-
extra virgin olive oil to drizzle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
99.8 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
2218.2 kJ /
530.2 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hummus
10 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Brak ocen
Aperol® Sour with Aquafaba Foam
10 min
Basic Farro
35 min
Vegan Aquafaba Butter
2 godz. 25 min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 godz. 35 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Spider Web Cupcakes
1 godz. 5 min
Vegan Huevos Rancheros
4 godz. 45 min
Caprese Egg White Omelet
20 min
Curried Lentils
5 godz. 15 min
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40 min