Urządzenia i Akcesoria
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 15 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Cashew Cream
-
cashews10 ½ oz
-
salt¼ tsp
-
water to soak
-
extra virgin coconut oil (refined coconut oil)5 ½ oz
-
oat milk2 ½ oz
-
probiotic acidophilus capsules powder only, casings removed2
Tarragon Infused Oil
-
fresh tarragon2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil4 oz
Radish and Citrus Salad
-
radishes mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes10 oz
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste, plus extra to garnish
-
blood oranges cut into segments2 - 3
-
fresh tarragon leaves to garnish
-
baby watercress to garnish2 - 3 oz
-
extra virgin olive oil to drizzle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
99.8 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
2218.2 kJ /
530.2 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45 min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 godz. 20 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1 godz.
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1 godz. 20 min
Carrot Croquettes
1 godz. 10 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 godz. 55 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15 min
Vegan Huevos Rancheros
4 godz. 45 min