Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 200 - 300 g de champiñón blanco fresco, en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 84 kJ / 20 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 min
Chabacanos al vapor (300-500 g) en cestillo
Brak ocen
Champiñones en cuartos al vapor (400-500 g) en Varoma
25 min
Piminentos al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min
Verduras al vapor
45 min