Salmón teriyaki Al vacío

Salmón teriyaki Al vacío

4.4 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porciones

Składniki

  • agua para sumergir las bolsas
  • 40 g de semillas de ajonjolí tostadas
  • 4 de filetes de salmón, fresco (aprox. 150 g c/u)
  • 75 g de salsa teriyaki
  • 20 g de jengibre en rebanadas delgadas
  • 1450 g de agua asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
  • 30 g de jugo de limón recién exprimido
    30 g de vinagre blanco

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 95 mg
Białko 33 g
Kalorie 1650 kJ / 394 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...