Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- agua, para sumergir las bolsas
- 40 g de semillas de ajonjolí tostadas
- 4 de filetes de salmón, fresco (aprox. 150 g c/u)
- 75 g de salsa teriyaki
- 20 g de jengibre, en rebanadas delgadas
- 1450 g de agua, asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
lub 30 g de vinagre blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1650 kJ / 394 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 95 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Barra de chocolate y caramelo salado TM6
1 Std. 50 Min
Salmón con brócoli, arroz y salsa holandesa de limón TM6
45 min
Filete Wellington
14h
Cachete de cerdo en vino tinto Al vacío
8h 45min
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2 godz. 20 min
Zanahorias glaseadas con miel Al vacío TM6
1 godz. 20 min
Salmón con ensalada de hinojo y manzana Al vacío TM6
1 godz. 20 min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2u. 5min
Cebolla caramelizada 200 g
40 min
Gravlax de salmón
24h 10min
Bocados de pulled pork con ensalada de col
14h
Salsa holandesa TM6
15 Min