![Salmón teriyaki Al vacío Salmón teriyaki Al vacío](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b4802e32-ae69-4c0f-9d90-9f98e66d7a87/Derivates/a87bf778-7934-4529-b01f-b29c0f9638f6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- agua, para sumergir las bolsas
- 40 g de semillas de ajonjolí tostadas
- 4 de filetes de salmón, fresco (aprox. 150 g c/u)
- 75 g de salsa teriyaki
- 20 g de jengibre, en rebanadas delgadas
- 1450 g de agua, asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
lub 30 g de vinagre blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1650 kJ / 394 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 95 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Huevos benedictinos
1 Std.
Costillas Coreanas en cocción lenta TM6
4h 10 min
Tarta de pera y Brie
1 godz. 10 min
Filete Wellington
14 Std.
Peras con salsa de canela Al vacío TM6
2h 5min
Lomo de cerdo envuelto en tocino y mantequilla bbq Al vacío TM6
1 godz. 45 min
Salsa holandesa TM6
15 Min
Spaghetti con almejas y vino blanco
1 Std. 30 Min
Salmón con ensalada de hinojo y manzana Al vacío TM6
1 godz. 20 min
Panal de caramelo TM6
1 Std. 30 Min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2h 5min
Lasaña boloñesa TM6
2h 30 min