Sopa de coliflor y bacalao con tocino

Sopa de coliflor y bacalao con tocino

4.6 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 porciones

Składniki

  • 100 g de cebolla blanca en cuartos
  • 50 g de tocino en cubos (aprox. 1 cm)
  • 40 g de aceite de oliva extra virgen
  • 600 g de coliflor en rebanadas (2-3 cm)
  • 600 g de agua
  • 2 cditas de sal o al gusto
  • ½ cdita de pimienta blanca molida o al gusto
  • 500 g de filete de bacalao, fresco deshuesado, cortado en trozos (3-4 cm)
  • 50 g de tocino en cubos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1 mg
Białko 28 g
Kalorie 1438 kJ / 344 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...