![Cromesquis de poisson Cromesquis de poisson](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/84fc401b9f4bb3742dac34f946be9670/Derivates/8a99ba3a7bde32bf6a9c80817db733d769c5fdec.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'oignon
- 2 brins de romarin frais, effeuillés
- 2 pincées de sel
- 1 c. à café de piment d'Espelette
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de morue dessalée, coupée en morceaux
- 200 g de blancs d'œufs battus (6 blancs d'œufs env.)
-
200
g de chapelure de panko (voir "Conseil(s)")
lub 200 g de chapelure - 500 g d'huile de friture
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2236.5 kJ / 536.3 kcal
- Białko
- 24.3 g
- Węglowodany
- 38.3 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 964.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5 godz. 30 min
Sablés viennois
45 Min
Madeleines au miel et à la fleur d’oranger
6h 25 min
Petits moelleux pistache, glaçage chocolat
45 Min
Rondelles de courgette, crème de chèvre
20 Min
Minifocaccias moelleuses
3h 30 min
Oranges au chocolat
1 godz. 30 min
Brioches roulées salées
4h 45 min
Soupe sucrée ananas, vanille et noisettes concassées
20 Min
Rolls cacao et sauce au café
2h 45min
Tire d'érable sur glace pilée (Tire d'érable sur "neige")
30 Min
Gelée de beauté
1 Std.