
Urządzenia i Akcesoria
Cromesquis de poisson
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)5
-
d'ail2 gousses
-
d'oignon20 g
-
de romarin frais effeuillés2 brins
-
de sel2 pincées
-
de piment d'Espelette1 c. à café
-
de lait100 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.100 g
-
de morue dessalée coupée en morceaux300 g
-
de blancs d'œufs battus (6 blancs d'œufs env.)200 g
-
de chapelure de panko (voir "Conseil(s)")200 g
-
d'huile de friture500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
536.3 kcal /
2236.5 kJ
Białko
24.3 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
38.3 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
964.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi - n°36
45 Przepisów
Francja
Francja