
Urządzenia i Akcesoria
Gougères au jambon fumé et reblochon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
de beurre coupé en dés70 g
-
de lait100 g
-
d'eau50 g
-
de farine de blé120 g
-
œufs3
-
de noix de muscade fraîchement râpée1 pincée
-
du sel
-
du poivre moulu
-
de reblochon sans la peau, coupé en petits dés (½ reblochon)200 g
-
de ciboulette fraîche haché1 bouquet
-
de jambon fumé coupé en fines lanières100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
314 kcal /
1306 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°9
66 Przepisów
Francja
Francja