Gougères au jambon fumé et reblochon

Gougères au jambon fumé et reblochon

4.4 153 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions

Składniki

  • de beurre coupé en dés
    70 g
  • de lait
    100 g
  • d'eau
    50 g
  • de farine de blé
    120 g
  • œufs
    3
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    1 pincée
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de reblochon sans la peau, coupé en petits dés (½ reblochon)
    200 g
  • de ciboulette fraîche haché
    1 bouquet
  • de jambon fumé coupé en fines lanières
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 314 kcal / 1306 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...