Urządzenia i Akcesoria
Groenteflan
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 porties
Składniki
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)50 g
-
teentje knoflook½
-
ui , in helften50 g
-
extra vergine olijfolie80 g
-
tomatenpulp (passata)450 g
-
water50 g
-
zout2 ½ tl
-
basilicum, vers , gewassen en gedroogd3 bladeren
-
rode paprika , in stukken (1 tot 1,5 cm)80 g
-
gele paprika , in stukken (1 tot 1,5 cm)80 g
-
aubergines , in stukken (1 tot 1,5 cm)150 g
-
courgettes , in schijfjes (3 tot 5 mm)300 g
-
meel30 g
-
melk300 g
-
versgemalen zwarte peper1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
-
eieren4
-
wit casinobrood , zonder korst6 sneetjes
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
1427 kJ /
341 kcal
Białko
13.6 g
Węglowodany
21.9 g
Tłuszcz
22.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zoetzure vis met rijst
1 godz. 5 min
Paddenstoelentaart
1 godz. 30 min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 godz.
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 godz.
Penne met tonijn
35 min
Kip met citroen
50 min
Gnocchi Tricolore
35 min
Geroerbakte noedels met groenten
30 min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 godz. 35 min
Chili non Carne
1 godz.
Chocolademousse met sinaasappel
2 godz. 20 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min