Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- ½ teentje knoflook
- 50 g ui, in helften
- 80 g extra vergine olijfolie
- 450 g tomatenpulp (passata)
- 50 g water
- 2 ½ tl zout
- 3 bladeren basilicum, vers, gewassen en gedroogd
- 80 g rode paprika, in stukken (1 tot 1,5 cm)
- 80 g gele paprika, in stukken (1 tot 1,5 cm)
- 150 g aubergines, in stukken (1 tot 1,5 cm)
- 300 g courgettes, in schijfjes (3 tot 5 mm)
- 30 g meel
- 300 g melk
- 1 snuifje versgemalen zwarte peper
- 1 snuifje nootmuskaat
- 4 eieren
- 6 sneetjes wit casinobrood, zonder korst
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1427 kJ / 341 kcal
- Białko
- 13.6 g
- Węglowodany
- 21.9 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Preiquiche
1 godz. 45 min
Amandelpasta
1h 10min
Oriëntaalse brunch
Brak ocen
Vegan citroen en zwarte thee taart
Brak ocen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Brak ocen
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Brak ocen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 godz.
Kippennoedelsoep
1 Std. 35 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 godz. 45 min
Garnituur van courgette
30 dk
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min