Espresso caramel sauce

Espresso caramel sauce

4.5 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
360 g

Składniki

  • white sugar
    250 g
  • brewed espresso coffee cooled
    100 g
  • lemon juice (see Tips)
    1 tsp
  • cold butter in one piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
    30 g
  • pouring (whipping) cream
    130 g
  • water
    1000 g
  • white vinegar
    1 tbsp

Wartości odżywcze na 360 g

Kalorie 1643.9 kcal / 6878.1 kJ
Białko 3.1 g
Tłuszcz 72.6 g
Węglowodany 255.7 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 45.4 g
Sód 109.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...