Urządzenia i Akcesoria
Espresso caramel sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
360 g
Składniki
-
white sugar250 g
-
brewed espresso coffee cooled100 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
cold butter in one piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
water1000 g
-
white vinegar1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 360 g
Sód
109.5 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
6878.1 kJ /
1643.9 kcal
Tłuszcz
72.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
45.4 g
Węglowodany
255.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black forest pavlova stack
5h 30min
Lemon curd
20min
Salted caramel sauce
40min
Pineapple curd (TM6)
20min
Raspberry Ripple Ice Cream
12h 45min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Inverted Sugar Syrup
4h 20min
Non Stick Paste
5min
Kewpie mayonnaise
10min
Berry Curd
20min
Dubai Chocolate Bar
2h 20min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34h 20min