Urządzenia i Akcesoria
Espresso caramel sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
360 g
Składniki
-
white sugar250 g
-
brewed espresso coffee cooled100 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
cold butter in one piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
water1000 g
-
white vinegar1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 360 g
Sód
109.5 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
6878.1 kJ /
1643.9 kcal
Tłuszcz
72.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
45.4 g
Węglowodany
255.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramel syrup
25 min
Lemon curd
20 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Creamy vanilla yoghurt
13 godz.
Natural yoghurt (Varoma method)
13 godz.
Condensed milk
35 min
Quick béchamel sauce
15 min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Homemade Custard
15 min
No fail béchamel
15 min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Hollandaise
15 min