Wersje kompatybilne
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g fresh shiitake mushrooms, whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
- 150 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder
- 200 g zucchini, unpeeled and trimmed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, cut into pieces
- 40 g sesame oil
- 2 tsp white sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 50 g bean sprouts
- 14 pieces spring roll pastry sheets (21 cm)
- vegetable oil, to fry
- sweet chilli sauce, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 378.5 kJ / 90.5 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 10.9 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 337.3 mg
Alternatywne przepisy
Lebanese-style hommus
13h 15min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9hod. 40min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1h
Korean fried chicken
4 Std.
Ube Halaya Jam
2 Std. 10 Min
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min
Pan de Sal
2h 20min