Urządzenia i Akcesoria
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
10 pieces
Składniki
-
fresh shiitake mushrooms whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)100 g
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder150 g
-
zucchini unpeeled and trimmed200 g
-
carrot peeled and trimmed100 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli cut into pieces1
-
sesame oil40 g
-
white sugar2 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
oyster sauce40 g
-
bean sprouts50 g
-
spring roll pastry sheets (21 cm)14 pieces
-
vegetable oil to fry
-
sweet chilli sauce to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
337.3 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
378.5 kJ /
90.5 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
9 godz.
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Grilled seafood charcuterie board
1 godz. 20 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Portuguese green eggs
50 min
Marinated chicken with salsa
40 min
Mini Gugelhupf bundts
2 godz.
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10 min
Crunchy broccoli salad with speck
10 min
Zingy avocado and lime dip
10 min
Lychee sorbet cocktail
24 godz. 5 min