Urządzenia i Akcesoria
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
10 pieces
Składniki
-
fresh shiitake mushrooms whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)100 g
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder150 g
-
zucchini unpeeled and trimmed200 g
-
carrot peeled and trimmed100 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli cut into pieces1
-
sesame oil40 g
-
white sugar2 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
oyster sauce40 g
-
bean sprouts50 g
-
spring roll pastry sheets (21 cm)14 pieces
-
vegetable oil to fry
-
sweet chilli sauce to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
337.3 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
378.5 kJ /
90.5 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tropical mocktail
10 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 min
Butter Buns with Lobster Seafood Salad
2 godz. 20 min
Macadamia Pesto
10 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
'Skinny' pineapple cordial
1 godz. 40 min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Tandoori paneer pizza
1 godz. 30 min
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min
All-in-one chicken congee
35 min