
Urządzenia i Akcesoria
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
10 pieces
Składniki
-
fresh shiitake mushrooms whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)100 g
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder150 g
-
zucchini unpeeled and trimmed200 g
-
carrot peeled and trimmed100 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli cut into pieces1
-
sesame oil40 g
-
white sugar2 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
oyster sauce40 g
-
bean sprouts50 g
-
spring roll pastry sheets (21 cm)14 pieces
-
vegetable oil to fry
-
sweet chilli sauce to serve
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
337.3 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
378.5 kJ /
90.5 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min
Creamy pistachio pasta
40 min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5 min
Chunky Guacamole
10 min
Mini chocolate bundts
45 min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1 godz. 40 min
Rose Harissa
20 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Hummus board with shredded lamb (Diabetes)
25 godz. 20 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 min