Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)

Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)

4.5 6 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
10 pieces

Składniki

  • fresh shiitake mushrooms whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
    100 g
  • white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder
    150 g
  • zucchini unpeeled and trimmed
    200 g
  • carrot peeled and trimmed
    100 g
  • garlic clove
    1
  • fresh red chilli cut into pieces
    1
  • sesame oil
    40 g
  • white sugar
    2 tsp
  • fish sauce
    2 tsp
  • soy sauce
    2 tsp
  • oyster sauce
    40 g
  • bean sprouts
    50 g
  • spring roll pastry sheets (21 cm)
    14 pieces
  • vegetable oil to fry
  • sweet chilli sauce to serve

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 90.5 kcal / 378.5 kJ
Białko 2.1 g
Tłuszcz 4.6 g
Węglowodany 10.9 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 337.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...