Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 duck, whole boneless (approx. 1500 g) (see Tips)
- 3 tsp sea salt
- 2 ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ tbsp dried marjoram
- 100 g brown onion, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter
- 150 g chicken liver, without veins or membranes, cut into 2-3 cm pieces
- 200 g turkey mince, broken into pieces
- 15 pitted prunes
- 40 g breadcrumbs
- 1 egg
- 50 g pouring (whipping) cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2509.2 kJ / 597.4 kcal
- Białko
- 23.6 g
- Węglowodany
- 8.7 g
- Tłuszcz
- 51.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.7 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 704.7 mg
Alternatywne przepisy
Caramel sauce
1 Std. 30 Min
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1 Std. 5 Min
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24h 35min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 godz. 10 min
Savoury potato bundt
1h 55min
Beetroot and avocado eggs
88h
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3 godz. 35 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Cheese mousse
10 min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 godz. 50 min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min