Urządzenia i Akcesoria
Duck ballotine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 portions
Składniki
-
duck whole boneless (approx. 1500 g) (see Tips)1
-
sea salt3 tsp
-
ground black pepper2 ½ tsp
-
dried marjoram1 ½ tbsp
-
brown onion cut in pieces100 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter20 g
-
chicken liver without veins or membranes, cut into 2-3 cm pieces150 g
-
turkey mince broken into pieces200 g
-
pitted prunes15
-
breadcrumbs40 g
-
egg1
-
pouring (whipping) cream50 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
704.7 mg
Białko
23.6 g
Kalorie
2509.2 kJ /
597.4 kcal
Tłuszcz
51.7 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
16.7 g
Węglowodany
8.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Oysters with lime granita
5 Min
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Creamy yoghurt ice cream
24 Std. 10 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Jamie's Mulled Wine
35 Min
Egg and bacon breakfast baguettes
25 Min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 Std. 30 Min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Cranberry sauce
30 Min
Cloudy apple cider jelly
5 Std.
Potted baby vegetables
6 Std. 15 Min
Mixed berry smoothie bowl
10 Min