Urządzenia i Akcesoria
Mini chocolate bundts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Mini chocolate bundts
-
unsalted butter for greasing
-
plain flour125 g
-
cocoa powder35 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
caster sugar125 g
-
salt1 pinch
-
egg1
-
buttermilk170 g
-
olive oil50 g
-
vanilla bean paste½ tsp
Chocolate ganache
-
dark chocolate broken into pieces80 g
-
pouring (whipping) cream60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
368.5 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
1597.6 kJ /
381.8 kcal
Tłuszcz
19.7 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
48.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 godz. 30 min
Triple layer bundt cake
1 godz. 30 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
Red velvet cake
2 godz. 20 min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 godz. 15 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Easy citrus pie
1 godz.
Tuna sushi rolls
1 godz. 25 min
Runny custard
15 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min