Urządzenia i Akcesoria
Brioche fruit tarts
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
18 portions
Składniki
Brioche base
-
oil for greasing
-
milk40 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar1 tsp
-
plain flour350 g
-
eggs4
-
salt1 tsp
-
salted butter cut into cubes (1 cm)170 g
Crème pâtissière
-
milk420 g
-
white sugar to taste110 g
-
plain flour45 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
Fruit toppings
-
fresh dark red plums stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)4 - 5
-
fresh strawberries cut into thin slices250 - 300 g
-
ripe peaches stones removed and flesh cut into thin wedges4 - 5
-
jam of choice, warmed, for glazing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
237.7 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
1076.7 kJ /
256.4 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
32.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tiramisu
5 godz. 20 min
Almond and pear tart
40 min
Black forest pudding
1 godz. 15 min
Chocolate custard mille feuille
8 godz. 15 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Layered chocolate cappuccino cups
19 godz. 30 min
Vanilla Cream Gugelhupf
1 godz. 20 min
Apricot Danish slice
40 min
Spiced cherry brioche wreath
2 godz. 20 min
Caramel, date and walnut bundt
1 godz. 15 min
Speculaas
1 godz.