
Urządzenia i Akcesoria
Brioche fruit tarts
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
18 portions
Składniki
Brioche base
-
oil for greasing
-
milk40 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar1 tsp
-
plain flour350 g
-
eggs4
-
salt1 tsp
-
salted butter cut into cubes (1 cm)170 g
Crème pâtissière
-
milk420 g
-
white sugar to taste110 g
-
plain flour45 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
Fruit toppings
-
fresh dark red plums stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)4 - 5
-
fresh strawberries cut into thin slices250 - 300 g
-
ripe peaches stones removed and flesh cut into thin wedges4 - 5
-
jam of choice, warmed, for glazing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
256.4 kcal /
1076.7 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
10.6 g
Węglowodany
32.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Sód
237.7 mg