Brioche fruit tarts
TM6 TM5 TM31

Brioche fruit tarts

4.0 ( 29 ocen )

Składniki

Brioche base

  • oil for greasing
  • 40 g milk
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 1 tsp white sugar
  • 350 g plain flour
  • 4 eggs
  • 1 tsp salt
  • 170 g salted butter cut into cubes (1 cm)

Crème pâtissière

  • 420 g milk
  • 110 g white sugar to taste
  • 45 g plain flour
  • 2 eggs
  • 1 tsp natural vanilla extract

Fruit toppings

  • 4 - 5 fresh dark red plums stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)
  • 250 - 300 g fresh strawberries cut into thin slices
  • 4 - 5 ripe peaches stones removed and flesh cut into thin wedges
  • jam of choice, warmed, for glazing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
256.4 kcal / 1076.7 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
10.6 g
Węglowodany
32.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Sód
237.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy