Urządzenia i Akcesoria
Wok-style curried vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil40 g
-
curry powder2 tsp
-
brown onion cut into slices (3-4 cm)80 g
-
leek white part only, cut into slices (2-3 cm)300 g
-
carrot cut into julienne200 g
-
sugar snap peas150 g
-
snow peas cut into julienne120 g
-
red capsicum deseeded and cut into thin strips200 g
-
soy sauce30 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
526.1 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
909.4 kJ /
217.4 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
27.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 godz. 40 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, using modes)
30 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 godz. 10 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Butternut mac and cheese
45 min
Mushroom Stir-Fry
55 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 godz. 15 min