Wok-style curried vegetables

Wok-style curried vegetables

4.3 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • garlic cloves
    3
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • curry powder
    2 tsp
  • brown onion cut into slices (3-4 cm)
    80 g
  • leek white part only, cut into slices (2-3 cm)
    300 g
  • carrot cut into julienne
    200 g
  • sugar snap peas
    150 g
  • snow peas cut into julienne
    120 g
  • red capsicum deseeded and cut into thin strips
    200 g
  • soy sauce
    30 g
  • sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    3 pinches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 526.1 mg
Białko 5.1 g
Kalorie 909.4 kJ / 217.4 kcal
Tłuszcz 10.7 g
Błonnik 6.6 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 27.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...