Urządzenia i Akcesoria
Wok-style curried vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil40 g
-
curry powder2 tsp
-
brown onion cut into slices (3-4 cm)80 g
-
leek white part only, cut into slices (2-3 cm)300 g
-
carrot cut into julienne200 g
-
sugar snap peas150 g
-
snow peas cut into julienne120 g
-
red capsicum deseeded and cut into thin strips200 g
-
soy sauce30 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
526.1 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
909.4 kJ /
217.4 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
27.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Caramelized Apple Spirals
Brak ocen
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Fish Stock
Brak ocen
Mini Frittatas
35 min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2 godz. 15 min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 godz. 10 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Cashew and Cacao Smoothie
5 min
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 godz. 30 min