Urządzenia i Akcesoria
Curried Butternut Cream Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
leeks cut in pieces (2 cm)250 g
-
curry powder1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
butternut squash peeled and deseeded, cut in chunks (3-4 cm)600 g
-
500 - 600 g liquid vegetable stockwater500 - 600 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
single cream100 g
-
fresh chives, finely chopped, for garnishingcroutons for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1152.7 kJ /
275.8 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Potato Soup
40 min
Grated Carrot Salad
10 min
Creamy Pea Soup
40 min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50 min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 min
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1 godz. 40 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 min
Steamed Pears with Chocolate Cardamom Sauce
40 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min