Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
5 portions

Składniki

  • fresh parsley leaves only
    2 sprigs
  • courgettes cut in pieces (2 cm)
    450 g
  • butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)
    600 g
  • water
    450 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • chorizo peeled, sliced (1 cm)
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 978.1 mg
Białko 11.8 g
Kalorie 1050.7 kJ / 251.1 kcal
Tłuszcz 15.5 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 17.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...