Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
5 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
courgettes cut in pieces (2 cm)450 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
water450 g
-
fine sea salt1 tsp
-
chorizo peeled, sliced (1 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
978.1 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1050.7 kJ /
251.1 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Linguine with Bacon and Prawns
35 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1 godz.
Temaki Sushi
1 godz.
Lemonade
5 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Creamy Pea Soup
40 min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM5)
Brak ocen
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 godz.
Stracciatella Soup
30 min
Normandy Apple Flan
1 godz. 25 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min