Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
5 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
courgettes cut in pieces (2 cm)450 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
water450 g
-
fine sea salt1 tsp
-
chorizo peeled, sliced (1 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
978.1 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1050.7 kJ /
251.1 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Helga's New Year Honey Cake
1 godz. 15 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Cod and Spinach Soup
40 min
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 min
Fluffy Japanese Cheesecake
1 godz. 50 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 godz. 15 min
Aperol® Spritz
10 min
Gluten-free Vegan Lasagne
2 godz. 20 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Pumpkin Risotto
45 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min