
Urządzenia i Akcesoria
花雕白果松阪豬
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
薑30 克
-
蒜頭50 克
-
紅蔥頭10 克
-
白芝麻油15 克
-
松阪肉 切片300 克
-
花雕酒10 克
-
蠔油30 克
-
糖10 克
-
白胡椒粉1 茶匙
-
熟白果10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切片10 克
-
蔥 切段(約2公分)10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
354 kcal /
1481 kJ
Białko
31.9 g
Tłuszcz
17.2 g
Węglowodany
19.3 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan