Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 薑
- 50 克 蒜頭
- 10 克 紅蔥頭
- 15 克 白芝麻油
- 300 克 松阪肉, 切片
- 10 克 花雕酒
- 30 克 蠔油
- 10 克 糖
- 1 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 熟白果
- 10 克 新鮮紅辣椒, 去籽、切片
- 10 克 蔥, 切段(約2公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1481 kJ / 354 kcal
- Białko
- 31.9 g
- Węglowodany
- 19.3 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Błonnik
- 2.7 g