Ravioles à l'encre de seiche et bouillon corsé

Ravioles à l'encre de seiche et bouillon corsé

3.8 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
40 pièces

Składniki

  • de farine blanche type 55
    350 g
  • d'encre de seiche
    1 c. à café
  • œufs
    3
  • d'huile d'olive
    40 g
  • d'eau
    1 c. à soupe
  • farine blanche type 55 pour le plan de travail
  • oignon coupé en deux
    1
  • d'ail
    1 gousse
  • de coriandre fraîche
    2 brins
  • de menthe fraîche
    2 brins
  • de citronnelle déshydratée
    5 g
  • de chou rouge coupés en morceaux
    200 g
  • de carottes coupées en morceaux
    100 g
  • de sel
    5 pincées
  • de poivre moulu
    5 pincées
  • de poireau coupé en morceaux
    150 g
  • de gingembre frais détaillé en lamelle
    10 g
  • d'huile de sésame
    10 g
  • d'eau
    1000 g
  • de sauce de soja
    50 g
  • de bouillon
    1 cube

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 54.5 kcal / 229.7 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 1.9 g
Węglowodany 7.4 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 170.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...