
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de beurre froid préalablement congelé en morceaux
- 250 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 110 g d'eau froide
- 2 pincées de sel
- 150 g de chocolat détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 6 bananes bien mûres (10-12 cm)
- 1 œuf battu
- 20 g de sucre glace maison pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 755.3 kcal / 3160.2 kJ
- Białko
- 8.4 g
- Tłuszcz
- 49 g
- Węglowodany
- 78 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 30.2 g
- Sód
- 76.9 mg