
Urządzenia i Akcesoria
Os en chocolat
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
20 morceaux
Składniki
La pâte
-
de lait200 g
-
de beurre doux50 g
-
de sucre en poudre30 g
-
de miel20 g
-
de levure boulangère fraîche20 g
-
farine à pain plus au goût pour saupoudrer400 g
-
sel1 c. à café
La sauce au chocolat
-
de sucre en poudre50 g
-
de chocolat noir50 g
-
de beurre doux50 g
-
de lait demi-écrémé70 g
Wartości odżywcze na 1 morceaux
Kalorie
144 kcal /
602 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

HALLOWEEN
10 Przepisów
Francja
Francja