Urządzenia i Akcesoria
Balinese Betutu Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 35 min
5 portions
Składniki
Betutu Paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature120 g
-
Indonesian red spice paste room temperature30 g
-
ground black pepper¼ tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
red bird's eye chillies30 g
-
sand ginger4 cm
-
shrimp paste2 tsp
-
coconut oil1 tbsp
Betutu Chicken
-
whole free-range chicken (approx. 600 g), feet and neck removed1
-
fresh kaffir lime leaves5
-
banana leaf blanched or wilted over open flame (approx. 40 cm x 50 cm)1
-
water800 g
-
toasted peanuts unsalted (see tips)40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1053 mg
Białko
55 g
Kalorie
3386 kJ /
809 kcal
Tłuszcz
61 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Culinary Heritage
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Beef Rendang
1 godz. 30 min
Citrus dust
4 godz. 10 min
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1 godz. 30 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Sambal Petai Fried Mee
20 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min
Ayam Masak Kicap
40 min
Chicken and caramelised onion sausages
1 godz. 5 min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 min
Mantao
1 godz.