
Urządzenia i Akcesoria
Vegetarische bruine rijst
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
verse gember in plakjes (2 mm)15 g
-
uien gehalveerd120 g
-
verse rode chilipeper ontpit, grof gehakt1
-
olie25 g
-
paprika in blokjes (± 2 cm)180 g
-
verse champignons de Paris, in plakjes (0,5 cm)120 g
-
wortelen in blokjes (± 1 cm)80 g
-
voorgekookte bruine rijst250 g
-
water400 g
-
sojasaus50 g
-
oestersaus20 g
-
geroosterde sesamolie1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
olie1 - 2 el
-
eieren4
-
verse sojascheuten om op te dienen
-
lente-ui als afwerking
-
sesamzaad om te bestrooien
-
geroosterde sesamolie om te besprenkelen
Wartości odżywcze na 4 porties
Kalorie
1165.4 kcal /
4875.8 kJ
Białko
41.9 g
Tłuszcz
61.9 g
Węglowodany
112.9 g
Błonnik
10.4 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
5953.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chinese keuken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks