Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g verse gember, in plakjes (2 mm)
- 120 g uien, gehalveerd
- 1 verse rode chilipeper, ontpit, grof gehakt
- 25 g olie
- 180 g paprika, in blokjes (± 2 cm)
- 120 g verse champignons de Paris, in plakjes (0,5 cm)
- 80 g wortelen, in blokjes (± 1 cm)
- 250 g voorgekookte bruine rijst
- 400 g water
- 50 g sojasaus
- 20 g oestersaus
- 1 tl geroosterde sesamolie
- 1 tl zout
-
½
tl gemalen witte peper
lub ½ tl gemalen zwarte peper - 1 - 2 el olie
- 4 eieren
- verse sojascheuten, om op te dienen
- lente-ui, als afwerking
- sesamzaad, om te bestrooien
- geroosterde sesamolie, om te besprenkelen
- Wartości odżywcze
- na 4 porties
- Kalorie
- 4875.8 kJ / 1165.4 kcal
- Białko
- 41.9 g
- Węglowodany
- 112.9 g
- Tłuszcz
- 61.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 10.4 g
- Sód
- 5953.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 Min
Aziatische komkommersalade
Brak ocen
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1hod.
Paksoi en ham rijst
40 Min
Vegetarisch medaillon
Brak ocen
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Brownies van zoete aardappel
1hod.
Koken van gierst
Brak ocen
Noten bolognese
35 Min