Urządzenia i Akcesoria
Champignon en feta strudel met spinazie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
10 sneetjes
Składniki
Deeg
-
water80 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
ciderazijn¼ tl
-
olie20 g
-
bloem150 g
-
olie1 tl
Champignonvulling
-
sjalotten gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook2
-
olie30 g
-
350 g verse champignons, de Paris, in plakjesverse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes350 g
-
zout¼ tl
-
verse bladspinazie100 g
-
boter in stukken25 g
-
bloem om te bestuiven
-
50 - 60 g mozzarella, verkruimeldfeta kaas verkruimeld50 - 60 g
-
zeezoutvlokken3 - 4 snuifjes
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Sód
179.9 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
630.7 kJ /
150.7 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Champignon
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Peren in rode wijn
3h 20min
Fideuá van groenten
40min
Vegetarische pizza
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Zomerse pastasalade
30min
Rucola taart
Pas d’évaluation
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Vegetarisch Medaillons
Pas d’évaluation
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Pas d’évaluation
Runderpastei met bier
1h 40min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1h 20min