Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 80 g water
- 2 - 3 snuifjes zout
- ¼ tl ciderazijn
- 20 g olie
- 150 g bloem
- 1 tl olie
Champignonvulling
- 80 g sjalotten, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 30 g olie
-
350
g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes
lub 350 g verse champignons de Paris, in plakjes - ¼ tl zout
- 100 g verse bladspinazie
- 25 g boter, in stukken
- bloem, om te bestuiven
-
50 - 60
g feta kaas, verkruimeld
lub 50 - 60 g mozzarella, verkruimeld - 3 - 4 snuifjes zeezoutvlokken
- Wartości odżywcze
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 630.7 kJ / 150.7 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 14.7 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 179.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Champagne en pompelmoes sorbet
Keine Bewertungen
Vegetarische pizza
Keine Bewertungen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Rucola taart
Keine Bewertungen
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Keine Bewertungen
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Chili non Carne
1 godz.
Zomerse pastasalade
30 min
Chilli con carne
35 min
Chinees varkensvlees met groenten
1 Std. 20 Min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min