Champignon en feta strudel met spinazie

Champignon en feta strudel met spinazie

4.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
10 sneetjes

Składniki

Deeg
  • water
    80 g
  • zout
    2 - 3 snuifjes
  • ciderazijn
    ¼ tl
  • olie
    20 g
  • bloem
    150 g
  • olie
    1 tl
Champignonvulling
  • sjalotten gehalveerd
    80 g
  • teentjes knoflook
    2
  • olie
    30 g
  • verse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes
    350 g
    350 g verse champignons, de Paris, in plakjes
  • zout
    ¼ tl
  • verse bladspinazie
    100 g
  • boter in stukken
    25 g
  • bloem om te bestuiven
  • feta kaas verkruimeld
    50 - 60 g
    50 - 60 g mozzarella, verkruimeld
  • zeezoutvlokken
    3 - 4 snuifjes

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 sneetje

Sód 179.9 mg
Białko 3.9 g
Kalorie 630.7 kJ / 150.7 kcal
Tłuszcz 8.9 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 14.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...