Urządzenia i Akcesoria
Boekweit met champignons
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porties
Składniki
-
hazelnoten geschild30 g
-
verse peterseliebladeren10 g
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
250 g verse champignons, de Paris, in stukken (2-3 cm)verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2-3 cm)250 g
-
witte wijn60 g
-
boekweitkorrels gespoeld250 g
-
water400 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
boter20 g
-
gorgonzola in stukken50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
448.1 mg
Białko
14.8 g
Kalorie
1813.3 kJ /
433.4 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
53.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Champignon
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Brak ocen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Zoetzure tempé
50 min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 min
Mini champignon pasteitjes
1 godz. 45 min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 godz. 30 min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min
Vegetarische bonenburger
1 godz. 20 min
Geroerbakte groenten
10 min