Urządzenia i Akcesoria
Boekweit met champignons
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porties
Składniki
-
hazelnoten geschild30 g
-
verse peterseliebladeren10 g
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
250 g verse champignons, de Paris, in stukken (2-3 cm)verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2-3 cm)250 g
-
witte wijn60 g
-
boekweitkorrels gespoeld250 g
-
water400 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
boter20 g
-
gorgonzola in stukken50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
448.1 mg
Białko
14.8 g
Kalorie
1813.3 kJ /
433.4 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
53.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Champignon
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Brak ocen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 min
Goulash van linzen en champignons
45 min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 min
Aardappelsoep met curry
35 min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 godz. 50 min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 godz. 15 min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Brak ocen
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min