Filete de res en salsa de queso con rajas (Black Diamond)

Filete de res en salsa de queso con rajas (Black Diamond)

2.1 158 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz.
8 porciones

Składniki

Filete de res al vapor
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 3 cdas de mostaza Dijon
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • 1 cdita de pimienta negra molida o al gusto
  • 1300 g de filete de res en caña
  • 4 cdas de aceite
  • 800 g de agua
Salsa de queso con rajas
  • 100 g de tocino ahumado en tiras pequeñas
  • 100 g de jamón en tiras
  • 200 g de cebolla fileteada
  • 100 g de queso crema
  • 250 g de crema ácida
  • 400 g de queso amarillo untable, tipo Cheez Whiz®
  • 1 cdita de concentrado de caldo de pollo
  • 250 g de caldo de res casero
  • 350 g de rajas de chile poblano

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1119.3 mg
Białko 51.5 g
Kalorie 3453.2 kJ / 825.3 kcal
Tłuszcz 64 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 27.7 g
Węglowodany 10.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...