Wersje kompatybilne
Pasta fría con jitomate, aceitunas y queso de cabra
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de agua
- 1 cda de sal fina
- 30 g de aceite vegetal
- 300 g de pasta corta seca, tipo moños o tornillos
- 150 g de aceitunas negras deshuesadas
- 200 g de jitomate cherry
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 200 g de queso de cabra, desmoronado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2702 kJ / 643 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 3219 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de fideo TM6
35min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Ensalada de pasta de aderezo de aguacate
30 min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35min
Grilled-cheese sandwich y sopa de jitomate
25 min
Yakimeshi vegetariano
35min
Ensalada de nopales
20 min
Pasta al poblano
35min
Pan francés
20 min
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45 min
Salsa verde cruda
5 Min
Torta de chilaquiles de la Condesa
35min