Wersje kompatybilne
Pasta fría con jitomate, aceitunas y queso de cabra
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de agua
- 1 cda de sal fina
- 30 g de aceite vegetal
- 300 g de pasta corta seca, tipo moños o tornillos
- 150 g de aceitunas negras deshuesadas
- 200 g de jitomate cherry
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 200 g de queso de cabra, desmoronado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2702 kJ / 643 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 3219 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50 min
Pasta Navideña con rajas y jitomate
30 min
Ponche de frutas sin azúcar
35 min
Sopa de verduras, tacos de camarón y duraznos al vapor
35 min
Aguacates rellenos de atún
20 min
Sándwich alto en proteína
20 min
Aguacates rellenos de atún
10 Min
Pasta con verduras verdes
45 min
Arroz asiático con verduras TM6
30 min
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30 min
Espagueti a la boloñesa
50 min
Sopa de verduras y albóndigas
40 min