Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
TM6

Creamy mushrooms with crispy roast potatoes

4.8 (18 ocen)

Składniki

  • 5 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 750 g water
  • 700 g new potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
  • 80 g onions, cut in halves
  • 50 g butter
  • 50 g white wine
  • 500 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)
  • 1 tbsp vegetable stock paste
  • 1 ½ tsp salt, to taste
  • 8 tbsp olive oil
  • ¾ tsp ground black pepper, to taste
  • 5 garlic cloves, lightly crushed
  • 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 2 tbsp cornflour (starch), dissolved in 4 tbsp cold water
  • 100 g cream, 30-40% fat

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2580.4 kJ / 616.7 kcal
Białko
8.9 g
Węglowodany
42.3 g
Tłuszcz
46.9 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Błonnik
6.1 g
Sód
911.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy