Urządzenia i Akcesoria
Peas with ham
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
onion cut into quarters180 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
peas frozen500 g
-
water150 g
-
salt½ tsp
-
Iberian ham cut into small pieces120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.85 g
Kalorie
1431 kJ /
342 kcal
Tłuszcz
24.9 g
Węglowodany
13.69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Tuna dip
15 min
Polenta
25 min
Millet
1 godz. 40 min
Polenta
1 godz.
Green beans with tomato and parsley
55 min
Crispy turkey and lentil meatballs
40 min
Avocado mayonnaise
15 min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 godz. 35 min
Peas and jamon
40 min
Potato and vegetable purée
45 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Tuna Tapenade
5 min