Urządzenia i Akcesoria
Peas with ham
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
onion cut into quarters180 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
peas frozen500 g
-
water150 g
-
salt½ tsp
-
Iberian ham cut into small pieces120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.85 g
Kalorie
1431 kJ /
342 kcal
Tłuszcz
24.9 g
Węglowodany
13.69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 godz.
Slow-cooked Veal Stew
2 godz. 10 min
Polenta
25 min
Cheese mousse
10 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Spicy Cornbread Gratin
Brak ocen
Polenta
1 godz.
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.
Peas and jamon
40 min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3 godz. 10 min
Prune Jam
55 min