Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g chicken breast fillets, cut into cubes (3 cm)
- 50 g olive oil
- 50 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tbsp ground coriander
- 1 pinch ground paprika
- 2 pinches ground cumin
- 300 g bulgur, coarse
- 100 g onions, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces
- 100 g courgettes, cut into pieces
- 1 tsp salt
- 1 pinch pepper
- 1000 g water
- 300 g tomato passata
- 1 tbsp pine nuts, to garnish
- 50 g fresh tomatoes, deseeded and diced, to garnish
- 1 sprig fresh parsley, leaves only, chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3960 kJ / 440 kcal
- Białko
- 39.3 g
- Węglowodany
- 43.5 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
Alternatywne przepisy
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min
Stuffed vegetables
1h 20min
Arseeyah
50 Min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 Std.
Chicken with rice
1 Std.
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 20min
Chicken with red peppers
1h 5 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 Std.
Polenta
1 Std.
Green pancakes with ham and cheese
55min
Grain Bread with Cashew Butter
55min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min