Urządzenia i Akcesoria
Chicken with bulgur and vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
chicken breast fillets cut into cubes (3 cm)800 g
-
olive oil50 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
ground coriander1 tbsp
-
ground paprika1 pinch
-
ground cumin2 pinches
-
bulgur coarse300 g
-
onions cut into quarters100 g
-
carrots cut into pieces100 g
-
courgettes cut into pieces100 g
-
salt1 tsp
-
pepper1 pinch
-
water1000 g
-
tomato passata300 g
-
pine nuts to garnish1 tbsp
-
fresh tomatoes deseeded and diced, to garnish50 g
-
fresh parsley leaves only, chopped, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39.3 g
Kalorie
3960 kJ /
440 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Węglowodany
43.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cucumber soup with prawn skewers
35 min
Pancake muffins with banana and chocolate
30 min
Strawberry champagne cake
3 godz. 10 min
Orange coloured eggs
Brak ocen
Salmon and Leek Parcel with Rice
1 godz.
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Vegetable and hazelnut cheese muffins
45 min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50 min
Festive Baguette
3 godz. 45 min