Urządzenia i Akcesoria
Chicken with bulgur and vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
chicken breast fillets cut into cubes (3 cm)800 g
-
olive oil50 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
ground coriander1 tbsp
-
ground paprika1 pinch
-
ground cumin2 pinches
-
bulgur coarse300 g
-
onions cut into quarters100 g
-
carrots cut into pieces100 g
-
courgettes cut into pieces100 g
-
salt1 tsp
-
pepper1 pinch
-
water1000 g
-
tomato passata300 g
-
pine nuts to garnish1 tbsp
-
fresh tomatoes deseeded and diced, to garnish50 g
-
fresh parsley leaves only, chopped, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39.3 g
Kalorie
3960 kJ /
440 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Węglowodany
43.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Berry and polenta porridge
20 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Baked falafel kofta
Brak ocen
Chicken with couscous and saffron
1 godz. 15 min
Chicken moghrabieh
1 godz. 25 min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 godz. 35 min
Baked spinach and eggs
35 min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 godz. 5 min
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Pasta alla Norma
50 min
Seafood rice
1 godz. 15 min