Urządzenia i Akcesoria
Chicken with bulgur and vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
chicken breast fillets cut into cubes (3 cm)800 g
-
olive oil50 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
ground coriander1 tbsp
-
ground paprika1 pinch
-
ground cumin2 pinches
-
bulgur coarse300 g
-
onions cut into quarters100 g
-
carrots cut into pieces100 g
-
courgettes cut into pieces100 g
-
salt1 tsp
-
pepper1 pinch
-
water1000 g
-
tomato passata300 g
-
pine nuts to garnish1 tbsp
-
fresh tomatoes deseeded and diced, to garnish50 g
-
fresh parsley leaves only, chopped, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39.3 g
Kalorie
3960 kJ /
440 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Węglowodany
43.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Pink Waffles with Fruit
30 min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45 min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 godz.
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 godz.
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Mini Laxpuddings
1 godz. 10 min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min