Urządzenia i Akcesoria
Tuna dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
520 g
Składniki
-
flat-leaf parsley leaves only, to taste
-
walnuts, shelled, halved30 g
-
spring onion trimmed, cut into pieces1
-
salt to taste1 pinch
-
black pepper, ground to taste1 pinch
-
mayonnaise60 g
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
tuna, canned in brine or water drained180 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 520 g
Sód
2045.5 mg
Białko
71.4 g
Kalorie
7137.2 kJ /
1699.3 kcal
Tłuszcz
157 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
64.3 g
Węglowodany
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steak tartare
10 min
Creamy pea soup
40 min
Lemon Ginger Morning Elixir
45 min
Fried Apple Strudel with Vanilla Cream Sauce
25 min
Mini rum baba bundts
2 godz.
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10 min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet (Metric)
9 godz. 35 min
Steak Tartare
15 min
Russian salad
1 godz. 15 min
Liver Cake
1 godz. 50 min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 godz. 50 min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies) Metric
30 min