Urządzenia i Akcesoria
Tuna dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
520 g
Składniki
-
flat-leaf parsley leaves only, to taste
-
walnuts, shelled, halved30 g
-
spring onion trimmed, cut into pieces1
-
salt to taste1 pinch
-
black pepper, ground to taste1 pinch
-
mayonnaise60 g
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
tuna, canned in brine or water drained180 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 520 g
Sód
2045.5 mg
Białko
71.4 g
Kalorie
7137.2 kJ /
1699.3 kcal
Tłuszcz
157 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
64.3 g
Węglowodany
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20 min
Dried Spiralized Apple Stacks with Chocolate
6 godz.
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Tuna Dip
10 min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Mushroom pastry
45 min
Dill and feta flatbread
1 godz. 20 min
Creamy Avocado Dip
10 min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 godz. 25 min