Urządzenia i Akcesoria
Cheese mousse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs (Parsley, marjoram, thyme, sage, basil, mint), the leaves washed and dried1 bunch
-
cream cheese250 g
-
ricotta cheese200 g
-
salt½ tsp
-
pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.5 g
Kalorie
753 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries (Metric)
45 min
Polenta
25 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Floating Islands
40 min
Polenta
1 godz.
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 min
Borscht
50 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Tuna mousse
10 min
Ciabattine
3 godz. 30 min