Urządzenia i Akcesoria
Cheese mousse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs (Parsley, marjoram, thyme, sage, basil, mint), the leaves washed and dried1 bunch
-
cream cheese250 g
-
ricotta cheese200 g
-
salt½ tsp
-
pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.5 g
Kalorie
753 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vegan Pavlova
2 godz. 45 min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15 godz.
Garlic soup
40 min
Japanese Cheesecake (Anna) Metric
6 godz. 15 min
Salt Cod Fritters
45 min
Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
1 godz.
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15 godz. 15 min
Rabbit stew
1 godz.
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3 godz. 5 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Pulled pork with steamed buns
3 godz.
Browned Pork Rice
1 godz.