Urządzenia i Akcesoria
Crispy turkey and lentil meatballs
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
stale white bread cut into pieces50 g
-
milk for soaking the bread30 - 50 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
turkey breast fillet, skinless cut into pieces300 g
-
lentils, canned drained (weight after draining) (see tip)150 g
-
eggs2
-
50 g bacon, cut into piecespancetta cut into pieces50 g
-
fine salt1 pinch
-
plain flour80 g
-
oil for deep-frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.5 g
Kalorie
1577 kJ /
377 kcal
Tłuszcz
26.7 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Yoghurt dressing
5 Min
Grapefruit and Ginger Green Zinger
5 Min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 Std. 15 Min
Potato fritter burgers with spinach
35 Min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 Std. 25 Min
Moroccan chicken and couscous
45 Min
Potato goulash
1 Std.
Porridge with fresh fruit
15 Min
Turkey Burger
1 Std. 25 Min
Turkey rolls with gorgonzola
1 Std.
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min
Zucchini and Cheese Soufflés
40 Min