Urządzenia i Akcesoria
Crispy turkey and lentil meatballs
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
stale white bread cut into pieces50 g
-
milk for soaking the bread30 - 50 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
turkey breast fillet, skinless cut into pieces300 g
-
lentils, canned drained (weight after draining) (see tip)150 g
-
eggs2
-
50 g bacon, cut into piecespancetta cut into pieces50 g
-
fine salt1 pinch
-
plain flour80 g
-
oil for deep-frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.5 g
Kalorie
1577 kJ /
377 kcal
Tłuszcz
26.7 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Creamy turkey stew (TM6)
3 godz. 50 min
Spooky Spaghetti and Meatballs (TM6 & TM5)
1 godz. 25 min
Ukrainian borscht
35 min
Polenta
1 godz.
Stir-fried noodles with vegetables
30 min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 godz. 5 min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 min
Garlic Turkey Stew
45 min