Crispy turkey and lentil meatballs
TM6 TM5 TM31

Crispy turkey and lentil meatballs

4.0 ( 4 oceny )

Składniki

  • 50 g stale white bread cut into pieces
  • 30 - 50 g milk for soaking the bread
  • 40 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
  • 300 g turkey breast fillet, skinless cut into pieces
  • 150 g lentils, canned drained (weight after draining) (see tip)
  • 2 eggs
  • 50 g pancetta cut into pieces
    lub 50 g bacon cut into pieces
  • 1 pinch fine salt
  • 80 g plain flour
  • oil for deep-frying

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
377 kcal / 1577 kJ
Białko
21.5 g
Tłuszcz
26.7 g
Węglowodany
13.5 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy