
Urządzenia i Akcesoria
Crispy turkey and lentil meatballs
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
stale white bread cut into pieces50 g
-
milk for soaking the bread30 - 50 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
turkey breast fillet, skinless cut into pieces300 g
-
lentils, canned drained (weight after draining) (see tip)150 g
-
eggs2
-
pancetta cut into pieces50 g
-
fine salt1 pinch
-
plain flour80 g
-
oil for deep-frying
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
377 kcal /
1577 kJ
Białko
21.5 g
Tłuszcz
26.7 g
Węglowodany
13.5 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria