Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g stale white bread, cut into pieces
- 30 - 50 g milk, for soaking the bread
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 300 g turkey breast fillet, skinless, cut into pieces
- 150 g lentils, canned, drained (weight after draining) (see tip)
- 2 eggs
- 50 g pancetta, cut into pieces
- 1 pinch fine salt
- 80 g plain flour
- oil for deep-frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1577 kJ / 377 kcal
- Białko
- 21.5 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 26.7 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35min
Hummus with Peas and Beans
25min
Virgin Apple Cider Old Fashioned
50min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40 min
Shrimp stuffed bell peppers
1h 25min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Pas d’évaluation
Orange couscous with steamed salmon
35min
Turkey roulades with minted pea mash
Pas d’évaluation
Baked Chili Beans
50min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h