
Urządzenia i Akcesoria
Floating islands
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Vanilla sauce (crème anglaise)
-
milk450 g
-
egg yolks6
-
sugar70 g
-
vanilla sugar, homemade15 g
Meringue islands
-
sugar30 g
-
egg whites6
-
salt1 pinch
-
liquid caramel (opcjonalnie) (see tips)30 g
-
pistachio nuts, unsalted (opcjonalnie) chopped25 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
212 kcal /
887 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Możesz także polubić...
Floating Islands
40 min
Tempered chocolate
40 min
Mint béarnaise
25 min
Hash Brown Potato Cake
Brak ocen
Tuna dip
15 min
Gochujang seafood risotto
1 godz.
Quiche Lorraine
45 min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1 godz.
Pastelera de choclo (corn pudding)
1 godz.
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 godz. 40 min
Tzatziki
20 min
Potato gnocchi
1 godz. 15 min