Urządzenia i Akcesoria
Indian mustard
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 jars
Składniki
-
mustard seeds white or yellow250 g
-
orange juice250 g
-
white wine vinegar250 g
-
sugar100 g
-
ground cumin1 tsp
-
curry powder mild1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
fine salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
33 g
Kalorie
3796 kJ /
907 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
9.3 g
Węglowodany
100 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Homemade Gifts
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Egg Cream
1 godz. 10 min
Pumpkin Baba Ganoush
45 min
Piñarita
5 min
Orange curry dressing
10 min
Hummus
5 min
Za'atar mix substitute
5 min
Orange and Poppy Seed Yoghurt Dressing
5 min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 godz. 20 min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10 min
Lebanese-style hommus
13 godz. 15 min
Ukrainian borscht
35 min
Creamy Avocado Dip
10 min