Urządzenia i Akcesoria
Indian mustard
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 jars
Składniki
-
mustard seeds white or yellow250 g
-
orange juice250 g
-
white wine vinegar250 g
-
sugar100 g
-
ground cumin1 tsp
-
curry powder mild1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
fine salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
33 g
Kalorie
3796 kJ /
907 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
9.3 g
Węglowodany
100 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Homemade Gifts
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Sauerkraut
96 godz.
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2 godz. 15 min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole
1 godz.
Hamburger Buns with Stout Beer
3 godz.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Steak Tartare
15 min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 godz. 40 min
Tomato Soup Paste
35 min
Spiced pork terrine
24 godz.
Coffee granita
8 godz. 10 min
Baked cheesecake
3 godz. 10 min