Urządzenia i Akcesoria
Potato goulash
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
onions cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
carrots cut into pieces150 g
-
olive oil30 g
-
spring onions cut into rings100 g
-
peppers red and green, in bite-sized pieces100 g
-
pork shoulder, boneless cut into pieces (approx. 2,5 x 2 cm)500 g
-
potatoes in bite-sized pieces350 g
-
water400 g
-
lemon zest, grated1 tsp
-
tarragon, dried1 tsp
-
marjoram, dried1 tsp
-
hot paprika½ - 1 tsp
-
fine salt½ tsp
-
black pepper, freshly ground¼ tsp
-
4 tbsp sour creamcrème fraîche4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
2159 kJ /
516 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sensational Soups
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Polenta
50 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Turkey meatballs in dill sauce
1 godz. 30 min
Polenta
1 godz.
Greek style pork stew
45 min
Crispy turkey and lentil meatballs
40 min
Goulash soup
2 godz. 35 min
Seafood rice
1 godz. 15 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Chicken Liver Pate
25 min
Venison and Potato Goulash
50 min