Urządzenia i Akcesoria
Canarian Potatoes with Red and Green Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Red sauce
-
extra virgin olive oil200 g
-
rusk cut in small pieces80 g
-
red capsicums cut in pieces2
-
garlic cloves10 g
-
red wine vinegar15 g
-
water100 g
-
ground black pepper1 tsp
-
salt2 tsp
Green sauce
-
fresh coriander leaves plus extra for garnishing200 g
-
green capsicums cut in pieces2
-
garlic cloves15 g
-
water100 g
-
salt1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar10 g
Mini potatoes
-
baby potatoes with skin500 g
-
water600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
1446 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir fried broccoli and carrots
12 min
Curly Fries with Garlic Sauce
45 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Bruschetta
3 godz.
Butter Board with Spinach Pesto
15 min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Quinoa Salmon Patties
1 godz. 20 min
Steamed Frittata Egg Cups
45 min