Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Red sauce
- 200 g extra virgin olive oil
- 80 g rusk, cut in small pieces
- 2 red capsicums, cut in pieces
- 10 g garlic cloves
- 15 g red wine vinegar
- 100 g water
- 1 tsp ground black pepper
- 2 tsp salt
Green sauce
- 200 g fresh coriander leaves, plus extra for garnishing
- 2 green capsicums, cut in pieces
- 15 g garlic cloves
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
- 100 g extra virgin olive oil
- 10 g white wine vinegar
Mini potatoes
- 500 g baby potatoes, with skin
- 600 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1446 kJ / 345 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Dalgona Coffee Classic (Korean coffee)
10 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM5)
Brak ocen
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5 Std. 40 Min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Piggy buns
2 godz.
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
2 godz. 30 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Steamed potato and butternut squash pieces (6 months+)
25 Min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min