Urządzenia i Akcesoria
Canarian Potatoes with Red and Green Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Red sauce
-
extra virgin olive oil200 g
-
rusk cut in small pieces80 g
-
red capsicums cut in pieces2
-
garlic cloves10 g
-
red wine vinegar15 g
-
water100 g
-
ground black pepper1 tsp
-
salt2 tsp
Green sauce
-
fresh coriander leaves plus extra for garnishing200 g
-
green capsicums cut in pieces2
-
garlic cloves15 g
-
water100 g
-
salt1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar10 g
Mini potatoes
-
baby potatoes with skin500 g
-
water600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
1446 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut Dhal
25 min
Cajun Shrimp and Polenta Waffles
1 godz. 10 min
Vegetarian Summer Rolls
1 godz.
Vegan Aubergine Rolls
11 godz. 15 min
Almond Butter and Jam Overnight Oats
4 godz. 20 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Walnut and Blueberry Bran Pancakes
1 godz.
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min