Urządzenia i Akcesoria
Canarian Potatoes with Red and Green Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Red sauce
-
extra virgin olive oil200 g
-
rusk cut in small pieces80 g
-
red capsicums cut in pieces2
-
garlic cloves10 g
-
red wine vinegar15 g
-
water100 g
-
ground black pepper1 tsp
-
salt2 tsp
Green sauce
-
fresh coriander leaves plus extra for garnishing200 g
-
green capsicums cut in pieces2
-
garlic cloves15 g
-
water100 g
-
salt1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar10 g
Mini potatoes
-
baby potatoes with skin500 g
-
water600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
1446 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Japanese toasted sesame salad dressing
10 min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Seafood Pozole
1 godz. 15 min
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Brak ocen
Cachupa with pork and beans
Brak ocen
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Hamburgers
30 min
Miso Soup with Vegetables
30 min
Stracciatella Soup
30 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Vegan Mushroom Bowls
1 godz. 20 min