Urządzenia i Akcesoria
Black tahini banana bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 slices
Składniki
Banana bread
-
unsalted butter softened, plus extra to grease150 g
-
ripe bananas (approx. 4 bananas), cut into pieces350 g
-
soft dark brown sugar150 g
-
eggs2
-
plain flour170 g
-
cornflour30 g
-
black cocoa powder (see Tips)2 tbsp
-
salt2 pinches
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
black tahini (see Tips)100 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
black sesame seeds to sprinkle (optional)
Ricotta cream (optional)
-
sugar20 g
-
smooth ricotta cheese250 g
-
Greek-style natural yoghurt50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
215.1 mg
Białko
8 g
Kalorie
1614.2 kJ /
385.8 kcal
Tłuszcz
19.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional Kaiser rolls
26 godz. 35 min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Vegan Aquafaba Butter
2 godz. 25 min
Rye seed loaf
28 godz. 10 min
Miso corn purée with almond ricotta
3 godz. 20 min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10 min
Black tahini
20 min
Cashew Milk (Metric)
5 min
Avocado and Cashew Chocolate Mousse
5 min
Walnut and spinach pesto
5 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min