Urządzenia i Akcesoria
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
Smoked salmon and avocado salsa
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1 tbsp
-
smoked salmon80 g
-
fresh baby spinach leaves (optional)10
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice (approx. ½ lemon), to taste20 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
Poached egg pots
-
water700 g
-
fresh baby spinach leaves stalks removed150 g
-
sea salt½ tsp
-
pouring (whipping) cream30 g
-
Parmesan cheese grated1 tbsp
-
eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1333.5 mg
Białko
23.4 g
Kalorie
1539.5 kJ /
366.6 kcal
Tłuszcz
28.3 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and smoked salmon dip
55 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Rosemary Marinade for Beef
5 min
Guacamole with mango
10 min
Mussels in coconut milk
25 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 godz. 20 min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Brak ocen
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 godz. 5 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 godz.
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Zesty avocado with crab
10 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min