Urządzenia i Akcesoria
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
Smoked salmon and avocado salsa
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1 tbsp
-
smoked salmon80 g
-
fresh baby spinach leaves (optional)10
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice (approx. ½ lemon), to taste20 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
Poached egg pots
-
water700 g
-
fresh baby spinach leaves stalks removed150 g
-
sea salt½ tsp
-
pouring (whipping) cream30 g
-
Parmesan cheese grated1 tbsp
-
eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1333.5 mg
Białko
23.4 g
Kalorie
1539.5 kJ /
366.6 kcal
Tłuszcz
28.3 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Middle Eastern planked salmon
1 godz. 40 min
Mustard and dill vinaigrette
5 min
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 min
Mango salmon bowl
40 min
Salmon niçoise salad
35 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min